annons

annonser
Lördag 13 juli 17:59
Idag
Joel, Judit
Imorgon
Folke
Övermorgon
Ragnhild, Ragnvald

 

Gratistidningar.se är en webbaserad tjänst som är till för att guida dig rätt i gratistidningarnas värld så att du hittar den tidning du söker. Du ska i lugn och ro komma till rätt tidning och på sikt sak du även kunna läsa den digitalt här.

 

Gratistidningar.se är skapad så att du på ett enkelt sätt ska kunna hitta just den tidning du söker. Vi hänvisar dig till länken sök tidning för att hitta just den tidning du söker.

 

Gratistidningar.se ger inte ut några egna gratistidningar i pappersformat, det finns det många andra som är bra på (se länk sök tidning.

 

En gratistidning är en publikation som är gratis dvs att läsaren inte betalar för något lösnummer eller prenumeration av tidningen. Tidningen finansieras av reklamintäkter. Gratistidningarna kan vara i form av dagstidningar som tidskrifter dock brukar tidskrifterna ofta benämnas gratismagasin.

Här på gratistidningar.se kan du hitta och läsa både dagstidningar och tidskrifter som inte kostar något för dig som läsare!

Distibution av fysiska gratistidningar sker vanligen genom att tidningsställ ställs ut på allmänna platser exempelvis köpcentrum, restauranger och butiker eller genom distribution direkt till hushållen. Genom att läsa tidningen digitalt värnar du som läsare även vår gemensamma miljö.

Vi på gratistidningar.se har som ambition att du ska kunna ta del av den gratistidning du söker här på sajten. På längre sikt är vår förhoppning att du ska kunna läsa den digitalt genom denna portal. Dessutom har du då möjligheten att läsa andra gratistidningar som finns på andra orter och städer än där du bor.

Den lokala gratistidningen är på många mindre orter det enda lokalt skrivna mediet. Förmodligen beror detta på att man haft behov att fylla efterfrågan då många mindre lokaltidningar som kostade pengar varit tvungna att lägga ner sina tidningar.

Vi på gratistidningar.se såg att det fanns ett behov av denna funktion och beslutade oss, efter att ha varit i kontakt med olika människor, både yrkesverksamma och privatpersoner att starta denna sajt. Dels för att många ansåg att det var svårt att hitta information över vilka gratistidningar som fanns inom Sveriges olika regioner och dels för att många annonsörer ville ha ett ställe där de kunde se vilka tidningar som skulle vara lämpliga att annonsera i.

Om du representerar en gratistidning och vill vara med och synas på denna sajt, ber vi dig att kontakta oss så återkommer vi snarast! Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss är att maila till tidning@gratistidningar.se.

Gratistidningar.se marknadförs av DigitalWebbMedia i Skandinavien AB (publ). I dagligt tal kallas företaget DWM. Du når oss via din kontaktperson i din region, som ansvarar för ditt geografiska område.

Vårt huvudkontor når du enligt nedanstående:

DigitalWebbMedia i Skandinavien AB
Flottiljgatan 83
721 31 Västerås

E-post: info@dwm.se
Telefon: 021-800 800
Fax: 021-800 230
Hemsida: www.dwm.se

GRATISTIDNINGAR.SE - TEL 021-800 800 - EPOST: INFO@GRATISTIDNINGAR.SE